Benno v Vugt

"Meej hil veul plezier zelfs..."

Benno van Vugt

BENNO VAN VUGT

Al jaren koestert Benno van Vugt uit Tilburg de wens om een eigen cd te maken. De vrolijke eigenaar van een schoonmaakservice heeft eindelijk de daad bij het woord gevoegd, met als resultaat een carnavalskraker in 2015! Het idee voor de single ontstond door zijn vriendin die voor haar hobby knutselt met lipjes van lege blikjes en daar werkelijk alles van maakt. Voor de gekkigheid zei Benno “Hier ga ik een plaat over maken”.


 

Samen met de bekende producer en tekstschrijver André Kooiman heeft hij het idee uitgewerkt en kwam zijn allereerste single getiteld; “Ik wil het lipje van jouw blikje zijn”!“ Volgens mij is dit nooit eerder gedaan, een nummer over een lipje van een blikje” zegt Benno vol trots. Het nummer heeft een heerlijk commercieel soundje met veel humor.In juli 2015 is een tweede single van Benno van Vugt een feit.

Na de carnavalskraker "Ik wil het lipje van jou blikje zijn" heeft Benno er dit keer voor gekozen een nummer te laten schrijven over zijn beste kameraad en trouwe viervoeter Lucky.


 


Benno van Vugt bracht vorig jaar de kraker "Ik wil het lipje van je blikje zijn" uit.

In het carnavals seizoen 2016 komt hij met de fantastische plaat "Ik zie pinquins overal".

Zoals we van Benno gewend zijn is ook dit weer een top productie die het met de carnavals dagen weer goed gaat doen.


 


Benno heeft inmiddels naast bovenstaande liedjes nog een medley opgenomen, maar wordt in mei 2016 echt bekend met het liedje, "Mijn mooie nieuwe zonnebril". Met deze kraker haalt hij meer dan 117803 views!!


Benno weet het zeker, zijn muziekcarrière wordt een succes!


.

( 2016 Benno van Vugt)

© <DM-Soft 2017> Benno van Vugt. All Rights Reserved.